Wij mochten de jarenlange wensen en ideeën doorvertalen naar deze schitterende vrijstaande woning in ‘s-Heerenhoek.
— Joost Minnaard, Otte Bouw
 

 
’t Hof Olmenstein is een mix van haast onwerkelijke combinaties. Sfeervol én indrukwekkend. Door de authentieke details ademt elke ruimte geschiedenis, terwijl u kunt genieten van mooi afgewerkte omgeving.
 

 
Deze badkamer geheel in eigen stijl van de opdrachtgever. Hoe verassend mooi is het resultaat om de ideeën van een opdrachtgever hierin te kunnen verwerken.
 

Moderne uitbouw met veel lichtwerking
Bijzonder aan de renovatie van deze woonboerderij is de enorme uitbouw aan de achterzijde. Vrijwel over de gehele lengte aan de achterzijde van de boerderij is een grote pui en dakkapel met veel lichtwerking in het ontwerp opgenomen. De architect is er bijzonder goed in geslaagd om modern en authentiek hier samen te laten komen in een fraai geïntegreerd ontwerp. Los van de enorme hoeveelheid daglicht die hierdoor naar binnenkomt, is hiermee ook een grote winst aan leefruimte verkregen.
— Hotel de Sprenck, Middelburg

Zorgeloos overnachten in de Bed& breakfast waar rust en ruimte centraal staan. Door de mooie ligging van dit pand komt het karakter tot zijn recht. Door de ruime indeling kunnen de klanten van deze opdrachtgever genieten van een ontspannen tijdverblijf
— OP ’T HOF OLMENSTEIN, KLOETINGE

 
Een functioneel bedrijfspand met geheel een nieuwe look en eigentijdse uitstraling. Welke is voorzien van nieuwe buitenschil om aan een energiebesparing te voldoen. Een duurzame investering!
— Zeeland Seaports, Vlissingen-Oost
 
Ter herdenking van de twee omgekomen werknemers bij Thermphos in 2009 om deze dierbaren een plaats van herinnering te geven
— Thermphos monument, Vlissingen-Oost