Wij zorgen voor een snel en soepel verloop van uw nieuwbouw

U wilt uw droomhuis of bedrijfspand bouwen en heeft daar allerlei unieke ideeën bij. Bij Otte zijn we benieuwd naar uw wensen en plannen. Geen ontwerp is ons te gek. We denken mee in mogelijkheden en geven helder advies over de bijbehorende prijsconsequenties. Vooraf nemen we alles tot in de details met u door. Zo weet u waar u aan toe bent en kunnen wij zorgen voor een snel en soepel verloop van de bouw. Verandert u tussendoor nog van gedachten? Geen probleem. Bij Otte zijn we flexibel genoeg om de plannen naar uw wensen aan te passen.
 

Kwaliteit & korte bouwtijd

Otte is een traditionele bouwer in een modern jasje. We werken deels met geprefabriceerde onderdelen. Dit zorgt voor een korte bouwtijd op locatie. Tot de eerste verdiepingsvloer metselen we op de traditionele manier. Hiermee waarborgen we de kwaliteit en voorkomen we scheurvorming in de toekomst.


Duurzaam

De toekomst is iets waar we veel mee bezig zijn. Duurzame ontwikkelingen, zoals zonnepanelen in de vorm van dakpannen en energieopslag hebben onze aandacht. In overleg met u passen we zoveel mogelijk duurzame toepassingen toe. We adviseren u daarbij over de kosten en opbrengsten van de verschillende technieken. 

 

Hieronder vindt u een selectie van onze gerealiseerde nieuwbouwprojecten:

 
 

Offerte aanvragen?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak of mail naar info@otte.nl, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U bent natuurlijk ook altijd welkom voor een kennismaking met ons bedrijf.